0

Over ons

Wie zijn wij?

Wat leuk dat je op Bruiloftspelletjes.nl bent beland en eens komt kijken wie daar nou achter zitten! Verstandig, dat zouden wij zelf ook doen, haha.

Wij zijn Annemarie en Roderik. Roderik werkt in het dagelijks leven als Conversiespecialist en Annemarie als Reisspecialist. In onze vrije tijd zijn we veel buiten te vinden, met onze wandelschoenen en camera. Reizen doen we ook graag, vooral de Arctische bestemmingen worden wij gelukkig van! Stil zitten doen we niet aan, daar is het leven te kort voor 🙂

In februari 2015 is Roderik in de Lapse sneeuw op zijn knieën gegaan. Bij de bruiloftvoorbereidingen kregen wij het idee om gave, houten spelletjes op onze bruiloft neer te zetten. We wilden graag een losse bruiloft met een fijne en gezellige sfeer. In augustus 2018 zijn wij getrouwd bij Erve Beverborg, een idylisch plekje in het oosten van het land. Het was een echte buitenbruiloft midden in de natuur. De spelletjes bleken bij ons zo’n succes dat we Bruiloftspelletjes.nl zijn gestart. Onze droom is om hiermee jullie als bruidspaar ook een onvergetelijke dag te bezorgen!

app met ons