0

Veelgestelde vragen

VERHUREN JULLIE DE ITEMS ALLEEN VOOR BRUILOFTEN?

Nee hoor! De spelletjes zijn natuurlijk fantastisch voor op een bruiloft, maar ze zijn ook te gebruiken op verjaardagen, feestjes, een babyshower, fotoshoot… noem het maar op!

HOE KAN IK EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Wil je graag via Bruiloftspelletjes.nl huren? Dat is heel gemakkelijk. Per spel kan je op de kalender bekijken of het nog beschikbaar is op de door jou gewenste dag(en).

Zodra je alles hebt ingevuld en verstuur je de bestelling. Klik op “bestelling plaatsen”. We controleren dan voor jou de beschikbaarheid van alle items. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een passende offerte. Indien van toepassing, berekenen wij ook de bezorgkosten voor jou. Deze offerte is geheel vrijblijvend en blijft 7 dagen geldig.

HOE ZIT HET MET DE VERHUURPERIODE?

De verhuurperiode kan zolang zijn als je zelf wilt. Heb je de spelletjes 1 dag nodig dan is dat prima, langer is natuurlijk ook mogelijk. Het verhuurbedrag dat je op onze website vindt bij de items is dan ook voor de gewenste periode. De dag ervoor en de dag daarna worden ook voor jullie gereserveerd. Je krijgt dus eigenlijk drie dagen voor de prijs van één. Zo heb je geen zorgen op jullie dag zelf over het moeten halen of retourneren van onze spelletjes. Op de grote dag zelf hoeven jullie je dus geen zorgen te maken!
Je vult bij de datum je daadwerkelijke huurdatum in. Ons systeem reserveert dan automatisch de spullen ook de dag ervoor en de dag erna. 

IK GA AKKOORD MET DE OFFERTE, EN NU?

Als je akkoord gaat met de offerte, is het verstandig de reservering definitief te maken. Om de offerte te bevestiging kan je hier per mail op reageren naar ons. Vervolgens ontvang je van ons een factuur met een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Betaal deze binnen 14 dagen en wij maken je reservering definitief! Zo voorkom je dat iemand anders er vandoor gaat met jouw zorgvuldig uitgezochte items en ze niet misloopt.

Vier weken voor de vastgelegde verhuurdatum ontvang je van ons een factuur met het restbedrag (50% van het totaalbedrag). Betaal deze ook binnen 14 dagen en het feest kan beginnen! Heb je niet betaald dan kunnen wij ook niet leveren.

IK BEN NAAR IETS OP ZOEK MAAR JULLIE VERHUREN HET NIET, EN NU?

Ben je op zoek naar een vintage spel dat niet op onze website staat? Laat het dan gerust weten! Niet alle spellen staan op onze website, wie weet hebben we wel de mogelijkheid om jullie gewenste spel te leveren. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe spellen om ons aanbod uit te breiden, het kan zijn dat we al wel iets achter de hand hebben.

IS ER EEN MINIMUM BESTEL BEDRAG?

Nee, je kan de spellen bij ons huren voor elk gewenst bedrag!

HOE WERKT HET BEZORGEN OF OPHALEN?

Tijdens het invullen van je gegevens kun je een keuze maken of je de spullen wilt laten bezorgen of dat je het liever zelf ophaalt.

ZELF OPHALEN

Wanneer je er voor kiest om de items zelf op te halen, kun je dit doen bij ons in Harderwijk. We hebben geen vaste ophaal- en brengtijden, ook ophalen of terugbrengen in de avonduren is een optie. In het contact kunnen we hier afspraken over maken!

LATEN BEZORGEN

Indien je kiest voor het laten bezorgen van de items moet je rekening houden met de bezorgkosten. Wij bezorgen bij een besteding vanaf € 50. Deze kosten zijn €0,75 per km. Let op; wij rijden 2 keer op en neer (Harderwijk tot de locatie maal vier). Indien het bezorgd wordt, spreken we een vaste afleverlocatie af. Wij leveren de spullen af bij de voordeur (of net daarbinnen).  Zorg er voor dat bij het ophalen alle spullen weer netjes en bij elkaar staan op de afgesproken plek. Het is erg vervelend en tijdrovend voor onze chauffeur als hij op verschillende plekken de gehuurde items moet zoeken. Zorg er voor dat bij het retourneren de spullen op de afgesproken locatie klaar staan! Indien dit niet het geval is, zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen.

WAT ALS IK DE VERHUUROPDRACHT WIL WIJZIGEN OF ANNULEREN NA AKKOORD?

Soms kan er iets gebeuren waardoor je je order wilt veranderen. We denken graag met jullie mee, en kunnen de order aanpassen waar mogelijk. We kunnen soms niet altijd het gehele bedrag terug storten, en hoe dichterbij de dag komt, hoe lastiger annuleren of veranderen soms kan worden.

  • Na het tekenen van de offerte en betaling zijn de items voor je gereserveerd. Wil je je bestelling nog aanpassen hierna? Dat kan, mits artikelen beschikbaar zijn natuurlijk. Artikelen bijhuren kan tot een week voor levering.
  • Aangezien we speciaal de items voor je gereserveerd hebben, berekenen we kosten indien je items wilt annuleren. Wil je artikelen annuleren, dan bedragen de annuleringskosten 15% van de artikelprijs bij annulering tot 4 weken voor levering. Wil je binnen de laatste 4 weken nog annuleren dan bedragen de annuleringkosten 30% van de totale som van de opdracht, 50% van de som van de opdracht bij opzegging 1 tot 4 weken voor de levering, of 70 % van de som van de opdracht bij opzegging in de laatste week voor levering. Bij annulering binnen de laatste 4 weken worden er ook annuleringskosten gerekend over de transport en personeelskosten.

MOET IK EEN BORG BETALEN?

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Op je ontvangen offerte en factuur zal je dan ook een borg tegenkomen om de eventuele schade of verlies te verrekenen. Bij compleet en onbeschadigd retourneren krijg je deze natuurlijk weer terug. De borg wordt vermeld bij de offerte en kun je samen met de aanbetaling per bank overmaken.

OOPS, I BROKE IT. WAT NU?

Ongelukjes kunnen gebeuren. Geen probleem. We hebben natuurlijk het liefst dat alles heel en compleet terugkomt bij ons en hebben er ook het volste vertrouwen in dat je er voorzichtig mee omgaat. Mocht er per ongeluk toch iets kapot vallen of kwijt raken dan verrekenen wij dit met de borg. Is het bedrag van de schade of het verlies hoger dan de borg, dan zullen we die kosten extra in rekening brengen op de factuur. Let bij het uitpakken van je gehuurde items op de eerste verhuurdag altijd op of alles heel is en of je niets mist. Indien dit wel zo is, laat het ons gelijk weten zodat het in dat geval niet van je borg af gaat.

KAN IK ITEMS VOOR EEN STYLED SHOOT LENEN?

Zeker weten! We zijn natuurlijk enthousiast om onze collectie beschikbaar te stellen voor styled shoots, mits die passen bij onze visie en stijl. We willen onze items graag laten zien, neem contact met ons op: info@bruiloftspelletjes.nl. Dan horen we graag meer over je ideeën en planning.

app met ons