0

Vintage knikkerspel

 5,00

Beschrijving

Beleef veel plezier aan dit vintage knikkerspel! Een oud knikkerspel uit de jaren ’60. Er kan een willekeurig aantal personen deelnemen aan dit spel waarbij het gaat om het behalen van de meeste punten. Een voor een worden de knikkers met de trekveer afgeschoten. Vooral niet te hard schieten want dat vliegt de knikker voorbij de vangpotjes! Wie de meeste punten heeft is de winnaar van dit knikkerspel.

 

Spelregels

Aantal spelers: onbeperkt

Een voor een worden de glazen kogels met de trekveer rechts onder afgeschoten. Met de trekker regelt men de kracht van het schot. Vooral niet te hard schieten, want dan vliegt de kogel voorbij de vangpotjes.

Premie

Er zijn twee auto’s, twee autopeds, twee fietsen en twee trekkarren afgebeeld. Steeds is een van de wielen een vangpotje. Wanneer het je lukt om op twee gelijke voertuigen (b.v. twee fietsen, enz.) een kogel te krijgen, dan mag je hiervoor 50 punten extra rekenen. Voorbeeld: twee auto’s is 60 + 20 nog verhoogd met de premie van 50 = 130 punten.

Winnaar

Wanneer alle kogels zijn afgeschoten, telt men het aantal punten van de gevulde vangpotjes bij elkaar op. Voor je met het spel begint, spreek je onderling af hoeveel beurten iedereen krijgt, b.v. 3 of 5. Als iedereen is uitgespeeld, worden de behaalde punten geteld. Wie de meeste punten heeft is de winnaar!

Dit spel bestaat uit

1 x vintage trekbiljart
1 x gevulde knikkerzak

1 beoordeling voor Vintage knikkerspel

  1. web_admin

    Visitor Rating: 5 Stars

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *